TürkçeEnglishDeutsch
 
 
 
EUROVISION 2015 Videos
EUROVISION 2015 Lied Lyrik
BISCHERIGEN GEWINNER
2016 Gewinner - Ukraine
2015 Gewinner - Schweden
2013 Gewinner - Dänemark
2012 Gewinner - Schweden
ARCHIV

Video: Video
Liedermacher: Eda Sejko
Komponist: Bledar Sejko

 

Identitet

Kam ardhur nga larg
Nën pluhurin e kohës gjeta ré edhe mallkim
U gjenda unë shumë pranë
E preka veç flakë e zjarr
Unë fola veç në heshtje
Desha pak jetë, lavdi
Dhe kur ndava ëndrrën
Gjeta një rreze dritë, pak frymë si ti (2x)

I ardhur nga larg, ke etje, ke mall
Kur sheh çdo gjë që ndryshon
Vetë jeta ikën shkon
Ti te kjo gjuhë po kërkon
Eshtë vendi ku u linde, rrite, ndave trimërinë,
E fale dashurinë ndër vite,
Vrapove ti gjete lirinë (2x)

Na rriti kjo tokë
Do flasim ne veç një gjuhë
Kështu s’do ketë me lot
Do gjendesh kudo nëpër botë
I huaj më s’do jesh
Le të jete fillimi ri
Ne bashkë në vëllazëri
Se kur ndava ëndrrën
Gjeta një rreze dritë, pak frymë si ti
Vrapove ti gjete lirinë
Një rreze dritë pak frymë si ti
Vrapove ti gjete lirinë

Një rreze dritë pak frymë si ti
Vrapove ti gjete lirinë (2x)

info[a]eurovisionvideo.de